Søgeord
Region
Kommune
Stillinger
 

Jes Kruse Skolen søger:
Bække Skole søger:
Viborg Private Realskole søger:

 

 

ST. MAGLEBY SKOLE

LÆRER TIL MATEMATIK OG N/T

St. Magleby Skole – skolen hvor lærere og elever sammen skaber den gode tone og hvor der er plads til alle. Vi skal bruge en ny kollega, der sammen med os vil hjælpe positivt med at udføre den nye skolereform og være en del af vores dejlige skole. Vil du?

Hvad søger vi?
Vi søger en dygtig lærer, der kan undervise i fagene matematik, natur og teknologi samt supplerende undervisning. Stillingen er fast på 37 timer om ugen, med ansættelse fra den 1. marts eller efter nærmere aftale.

Vi forventer at du er engageret i dit arbejde og vil være med til at skabe et godt lærerigt miljø for eleverne. Derudover forventer vi, at du ønsker at arbejde positivt med skolereformen, er parat til nye udfordringer og kan arbejde både selvstændigt og som en del af holdet.

Hvem er vi?
Vi er en stor skole med ca. 800 elever, 20 pædagoger og 60 lærere, som er beliggende i Dragør. Vi lægger stor vægt på faglighed, som er kendetegnet ved skolen.

Skolen er lige nu under ombygning og til august 2015, er skolen fuldstændig renoveret og klar som 3-sporet skole.

Hvad får du?
Vi kan tilbyde en arbejdsplads i rivende udvikling, med masser af gode fagligt stærke kollegaer, der altid har et smil på læben. Det er vigtigt for os at alle medarbejdere har det godt, derfor har vi et stort fokus på arbejdsmiljø og trivsel.

Du kan forvente at blive en del af et godt og stærkt fagligt fællesskab, med en ledelse der anerkender og understøtter din faglige virke og udvikling.

Interesseret?
Er du interesseret og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lene Såby på 3289 0440.

Du er også velkommen til at besøge skolens hjemmeside, www.storemaglebyskole.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 21. januar og vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Ved ansøgning bedes du benytte kommunens rekrutteringssystem, som kan tilgås fra kommunens hjemmeside, http://www.dragoer.dk/page143.aspx.

Skriv venligst i din ansøgning, at stillingsannoncen blev set på skolejobs.dk