Oversigt

Billums Privatskole søger lærere til indskolingen
(Matematik, natur og teknologi, dansk)

Vil du være en del af vores skole og være aktiv part i at udvikle en levende og motiverende hverdag for vores elever på Billums Privatskole?

Så er her muligheden for en spændende stilling på en skole, hvor høj faglighed, trygt miljø, lav klassekvotient og det hele menneske gerne skal gå op i en højere enhed.

Billums Privatskole er en faglig privatskole med 0.-10. klasse samt SFO-ordning for 0.-3. klasse. Skolen ligger på Buddingevej, som nabo til Lyngby station.

Skolens værdigrundlag bygger på følgende: ”Et trygt sted at være, et godt sted at lære”.

Skolen er en et-sporet skole med ca. 185 elever, 14 lærere, 2 SFO-medarbejdere, 1 sekretærer, 1 teknisk service medarbejder og en skoleleder. Skolen har gode fysiske rammer med bl.a. nyrenoverede faglokaler og lærerfaciliteter og en meget fleksibel tilstedeværelse.

For yderligere oplysninger se skolens hjemmeside: www.billumsprivatskole.dk

Som lærer er det vigtigt, at du har ambitioner til at skabe læring for eleverne gennem involvering og elevdeltagelse. Vi søger en lærer, der kan motivere og designe læreprocesser, hvor eleverne inddrages, er aktive, og ses som ressourcer for hinanden.

Er du udviklingsorienteret, og har du undervisningskompetencer indenfor nogle af følgende fag: Matematik, natur og teknologi, dansk og læsevejleder-/specialundervisningsfunktion, hører vi gerne fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Maja Alvang Jespersen på 45 87 35 15 / 53 85 35 15 for en fortrolig snak.

Ansøgningsfristen er d. 25.06.2018 ansøgningen sendes til [email protected]. Tiltrædelse d. 1. august 2018.

Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag d. 27.06.2018 og torsdag den 28.06.2018 – begge dage fra kl. 15.00.

Stillingerne er både med fastansættelse og tidsbegrænsede alt efter hvilke fagkombinationer du byder ind med.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Skolen indhenter straffe- og børneattest for nyansatte.